066-179-82-90,  Viber: 066-179-82-90  097-533-48-87


ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! Незалежно від військового стану, наші магазини і сервіний центр працюють за графіком:
вул. Сухумська, 24: Пн-Сб 9:00 - 18:00 (Нд - вихідний); пр. Гагаріна, 38: Пн-Пт 9:00 - 18:00 (Сб, Нд - вихідний);
Для уточнення дзвоніть: (099) 316-76-36, (098) 894-86-87.
Наша компанія перенесла сервісний центр з ремонту бензинових інструментів STIHL за новою адресою: м. Харків, вул. Червоні ряди, 14 (біля автостанції № 2 на Центральному ринку). Графік роботи: Пн-Пт з 9 до 18, Сб-Нд-не працює. Конт. тел.: +380665563329, +380973381301. Електричний та акумуляторний інструмент STIHL приймаємо і надалі за старою адресою: м. Харків, вул. Сухумська, 11.










Вибрати інструмент
 

 



Наші контакти
Україна
Пошта: khk@ukr.net


Салон садової техніки


Торгова зала:
м.  Харків,   вул. Сухумська, 24 (ліворуч від супермаркету БУДМЕН на Клочківській)

Конт. тел.: (057) 701-49-41

Бухгалтерія: (057) 701-52-41
e-mail: khk@ukr.net

(099) 316-76-36
(098) 894-86-87


Салон техніки та інструменту


Торгова зала:
м.  Харків, пр. Гагаріна, 38
(поруч із супермаркетом
"ТАВРІЯ B")

Конт. тел.:

(066) 179-82-90

Viber: (066) 179-82-90


(097) 533-48-87
 
 

Сервісний центр STIHL

Бензиновий інструмент:
м. Харків, вул. Червоні ряди, 14

(біля автостанції № 2 на Центральному ринку)


(066) 556-33-29
(STIHL)



Електричний та акумуляторний інструмент:
м. Харків, вул. Сухумська, 11

(у новому будинку навпроти Салону садової техніки)

(050) 640-77-83
(STIHL)

 


Ми в соцмережах
Facebook YouTube

Все про техніку та інструмент STIHL

Конструкція пильних ланцюгів STIHL та напрямних шин.

Ланцюги для мотопил STIHL

Пильні ланцюги Picco Micro Mini (PMM3) и Picco Micro (PM)

Пильная цепь STIHL Picco Micro Mini 3 (PMM3)

 

Ці два види пиляльних ланцюгів з низьким профілем спеціально розроблені для легких мотопил та висоторізів.

Пильная цепь PM

Ланцюг Picco Micro Mini використовується в основному любителями, для яких робота з мотопилою не є професійним заняттям. На відміну від цього ланцюга, ланцюг Picco Micro застосовується також для заготівлі тонкомірної деревини.

Ланцюг Picco Micro Mini характеризується особливо слабкою віддачею.


Пильні ланцюги Picco Super (PS)

Пильные цепи Picco Super (PS)Ланцюг з долотоподібними зубами виготовляється спеціально для легких та компактних бензопил. Вона ідеально підходить для виконання робіт у лісовому господарстві. Вражає чудовими властивостями різу, має низький рівень вібрації, спокійний хід та чистий різ.


Пильні ланцюги Picco Duro (PD)

Picco Duro (PD3)Низькопрофільний ланцюг із дуже твердого металу. Без додаткового заточування залишається гострим до 10 разів довше, ніж звичайний ланцюг. Picco Duro є дуже міцним ланцюгом, має низький рівень вібрації та віддачі. При роботі даним ланцюгом потрібно враховувати його особливість у порівнянні зі звичайним ланцюгом - робить різ на 30% повільніше (під час різання не потрібно сильніше натискати щоб різало швидше), а також заточування зубів проводитися тільки алмазним заточним диском!

Примітка. Якщо Ви збираєтеся різати брудну деревину, потрібно її для початку очистити сокирою від бруду і тільки потім приступати до зрізання, а не навпаки. Подібні рекомендації і при зрізанні дерев на кам'яному ґрунті (не зрізайте стовбур дерева врівень з кам'яним ґрунтом інакше зуби ланцюга постійно будуть ударятися об каміння та швидко затупляться).

Пильний ланцюг Rapid Micro Spezial (RMS)

Пильная цепь Rapid Micro Spezial (RMS)Низькопрофільний ланцюг з дуже високою продуктивністю різання. Нова технологія укороченого зуба, яка була застосована при її виготовленні, дозволяє тепер під час різу не натискати на шину. Досягає помітно кращої швидкості врізування порівняно зі звичайним ланцюгом з кроком 1/4". Цей ланцюг спеціально розроблений для догляду або різьблення по дереву (вирізування різних скульптур з дерева).


Пильний ланцюг Rapid Micro (RM)

Пильная цепь Rapid Micro (RM)Цей універсальний ланцюг з особливо хорошими напрямними властивостями та високою продуктивністю пиляння ідеально підходить для використання в сільському та лісовому господарствах, а також у будівництві. Ланцюг Rapid Micro заточується дуже просто. Допущені помилки при заточенні не мають великого значення.


Пильний ланцююг Rapid Super (RS)

Пильная цепь Rapid Super (RS)Для досягнення відмінних результатів пиляння під час професійного використання мотопил рекомендується використовувати ланцюг Rapid Super. Цей пиляльний ланцюг використовується для мотопил з потужністю двигуна понад 2,5 кВт (3,5 к.с.).


Пильний ланцюг Rapid Duro (RD)

Пильная цепь Rapid Duro (RD)

Цей твердосплавний пильний ланцюг був спеціально створений для розпилювання забрудненої деревини та виконання робіт з ліквідації обвалів, а також для застосування в сільському господарстві та садівництві (наприклад, при пилянні забрудненої піском балансової деревини). Вона має низький рівень віддачі, залишається гострою без додаткового заточування в 10 разів довше, ніж звичайний ланцюг. Навіть у дуже важких експлуатаційних умовах показує відмінні ріжучі властивості. При роботі даним ланцюгом потрібно враховувати його особливість у порівнянні зі звичайним ланцюгом - робить різ на 30% повільніше (під час різу не потрібно сильніше натискати щоб різало швидше), а також заточування зубів проводитися тільки алмазним заточним диском!

Примітка. Якщо Ви збираєтеся різати брудну деревину, потрібно її для початку очистити сокирою від бруду і тільки потім приступати до зрізання, а не навпаки. Подібні рекомендації і при зрізанні дерев на кам'яному ґрунті (не зрізайте стовбур дерева врівень з кам'яним ґрунтом інакше зуби ланцюга постійно будуть ударятися об каміння та швидко затупляться).


Пильний ланцюг Rapid Duro R (RDR)

Пильная цепь Rapid Duro R (RDR)Цей спеціальний ланцюг використовується в комплекті з пилками фірми STIHL для рятувальних або інших складних, екстремальних робіт (зрізання деревини із цвяхами, композитних матеріалів або броньованого скла). Ріжучі зуби ланцюга облицьовані сплавом карбіду вольфраму з кобальтом - одним із найвідоміших на сьогодні твердих сплавів. У порівнянні з ланцюгом Rapid Duro облицювання зубів тут кріпиться за допомогою двох удароміцних пластин із надтвердого сплаву, що підвищує стабільність роботи ланцюга та знімає навантаження з ланцюгових шарнірів.



Пиляльні ланцюги для будь-яких бензинових, електричних та акумуляторних пилок STIHL Ви завжди можете купити у фірмових магазинах компанії "КХК". Адреси торгових точок та їх місцезнаходження на карті Ви знайдете у розділі "Контакти".

Ознайомитись з асортиментом ланцюгів та цінами на них можна у нашому каталозі на сайті.

Наші менеджери завжди безкоштовно проконсультують Вас у питаннях підбору потрібного ланцюга для пилки Штиль. Ви можете поставити запитання за телефонами, вказаними в контактах, а також скористатися,консультаційним пунктом або формою зворотного зв'язку.

Напрямні шини для мотопил STIHL

Напрямна шина STIHL Rollomatic E Mini Light

Направляющая шина STIHL Rollomatic E Mini LightШина призначена для роботи з висоторіз або бензопилою при зрізанні тонкої деревини. Шина на 25% важить менше в порівнянні зі звичайною шиною однакового розміру.


Напрямна шина STIHL Rollomatic Е Light

Направляющая шина STIHL Rollomatic Е LightКорпус цієї напрямної шини складається з трьох великих за площею сталевих пластин з вибраними пазами, зварених разом електрозварюванням. Пустоти між пластинами заповнені армованим скловолоконним поліамідом. В результаті досягнуто зменшення ваги на 30% (при довжині шини 40 см) порівняно із звичайними шинами.


Напрямна шина STIHL Rollomatic ES Light

Направляющая шина STIHL Rollomatic ES LightШина виготовлена із зносостійкої твердої сталі. Порожнини шини профрезеровані та з'єднані між собою спеціальним лазером. Завдяки своїй конструкції вона є дуже стабільною. На 30% зменшено вагу в порівнянні з шиною Rollomatic ES, а також діагональні отвори масляного каналу STIHL Ematic S.


Напрямна шина STIHL Carving E

Направляющая шина STIHL Carving EШина Carving складається з трьох пластин, має голівку шини з дуже маленьким радіусом та покриттям зі стеліту. Підходить для різьблення по дереву та професійного догляду за деревами, а також для філігранних штрихів. Її характерними рисами є: дуже низький рівень віддачі, легкість та зносостійкість. Маркування на шині допомагає точно настроювати положення шини під час роботи тільки головкою шини.


Напрямна шина STIHL Rollomatic E Mini

Направляющая шина STIHL Rollomatic E MiniДуже вузька шина. Разом з ланцюгами 3/8" Picco Micro Mini або 1/4" Picco Micro забезпечується значне зменшення ваги та підвищення продуктивності інструменту.


Напрямна шина STIHL Rollomatic E

Направляющая шина STIHL Rollomatic E MiniУ стандартному вигляді шина STIHL Rollmatic складається з трьох зварених один з одним електричним зварюванням металевих пластин, причому по всій площі середньої пластини розташовані пази. Перевага: висока стабільність при дуже незначній вазі. Для того, щоб задовольнити широкий спектр експлуатаційних вимог, шини STIHL Rollomatic виготовляються з двома розмірами напрямних зірочок (на 10 та 11 променів).


Напрямна шина STIHL Rollomatic ES

 Направляющая шина STIHL Rollomatic ESНа відміну від напрямних шин Rollomatic E, напрямна шина виду STIHL Rollomatic ES складається з масивного та особливо жорсткого корпусу та головки, яку можна комплектно замінювати у разі повного зношування. Це робить її якнайкраще придатною для вимогливих професіоналів під час валки дерев або розкражування. Вона використовується насамперед у комплекті з пилками високої потужності. Отвори масляного каналу еліптичної форми збільшують швидкість руху ланцюгової олії, чим забезпечується оптимальне мастило і збільшується термін служби.

Напрямна шина STIHL Duromatic E

Направляющая шина STIHL DuromaticЦе особливо міцна цільна напрямна шина, призначена для виконання робіт із бензопилами середньої та високої потужності. Корпус направляючої шини складається з масивної, надзвичайно зносостійкої сталі. головка шини, що піддається особливо високим навантаженням, захищена твердосплавним покриттям.


У нашій торговій мережі (фірмові магазини компанії "КХК") завжди можна купити будь-які напрямні шини для бензопил, електропил та акумуляторних пил STIHL. Ввічливий персонал допоможе Вам підібрати необхідний товар, надасть консультаційну допомогу.

Ціни на напрямні шини, а також їх характеристики Ви знайдете в каталозі нашого сайту.