066-179-82-90,  Viber: 066-179-82-90  097-533-48-87


ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! Незалежно від військового стану, наші магазини і сервіний центр працюють за графіком:
вул. Сухумська, 24: Пн-Сб 9:00 - 18:00 (Нд - вихідний); пр. Гагаріна, 38: Пн-Пт 9:00 - 18:00 (Сб, Нд - вихідний);
Для уточнення дзвоніть: (099) 316-76-36, (098) 894-86-87.
Наша компанія перенесла сервісний центр з ремонту бензинових інструментів STIHL за новою адресою: м. Харків, вул. Червоні ряди, 14 (біля автостанції № 2 на Центральному ринку). Графік роботи: Пн-Пт з 9 до 18, Сб-Нд-не працює. Конт. тел.: +380665563329, +380973381301. Електричний та акумуляторний інструмент STIHL приймаємо і надалі за старою адресою: м. Харків, вул. Сухумська, 11.










Вибрати інструмент
 

 



Наші контакти
Україна
Пошта: khk@ukr.net


Салон садової техніки


Торгова зала:
м.  Харків,   вул. Сухумська, 24 (ліворуч від супермаркету БУДМЕН на Клочківській)

Конт. тел.: (057) 701-49-41

Бухгалтерія: (057) 701-52-41
e-mail: khk@ukr.net

(099) 316-76-36
(098) 894-86-87


Салон техніки та інструменту


Торгова зала:
м.  Харків, пр. Гагаріна, 38
(поруч із супермаркетом
"ТАВРІЯ B")

Конт. тел.:

(066) 179-82-90

Viber: (066) 179-82-90


(097) 533-48-87
 
 

Сервісний центр STIHL

Бензиновий інструмент:
м. Харків, вул. Червоні ряди, 14

(біля автостанції № 2 на Центральному ринку)


(066) 556-33-29
(STIHL)



Електричний та акумуляторний інструмент:
м. Харків, вул. Сухумська, 11

(у новому будинку навпроти Салону садової техніки)

(050) 640-77-83
(STIHL)

 


Ми в соцмережах
Facebook YouTube

Все про техніку та інструмент STIHL

Консервуємо мотокосу STIHL на зиму!

Правила зберігання мотокос

Після весняно-осіннього періоду роботи з мотокосою настає час підготувати її на зимове зберігання, щоб вона після зими знову успішно продовжила роботу, то перед зберіганням варто врахувати кілька порад.


 

Тут ми зібрали для Вас кілька цінних порад щодо догляду:

Перед зберіганням необхідно ретельно очистити мотокосу (електрокосу) від залишків пилу, сміття та залишків скошеної трави. Перевірити чи надійно затягнуті всі кріпильні гвинти та кріпильні вузли.


 

Спустошити паливний бак

Спустошити паливний бакПовністю спустошіть паливний бак та виробіть залишки палива , які залишилися в карбюраторі (щоб спустошити карбюратор, потрібно дати попрацювати мотокосі на холостому ходу, поки двигун сам не зупиниться). Перевірте пристрій на відсутність забруднень і при необхідності дайте йому висохнути. Перевірте технічний стан і, при необхідності, промийте у паливі паливний фільтр.


 

Перевірити свічку запалювання

Перевірити свічку запалюванняВикрутіть свічку та перегляньте її. Якщо у свічки запалення електроди "рудуваті", то вона гаразд. Якщо свічка запалювання виглядає інакше, її необхідно почистити чи замінити. Також рекомендується перевірити яскравість іскри, що видається свічок. Для цього на свічку одягаємо надсвічник, а нижню її частину стикаємося з циліндром і, смикаючи за пусковий трос (зверніть увагу, щоб важіль не стояв у положенні STOP (0), спостерігаємо на кольорі іскри. Робочий колір іскри - яскраво-синій ! Якщо спостерігається помаранчевий, червоний або відмінний від належного, необхідно перевірити щупом зазор між центральним і бічним електродами (при необхідності зазор зменшити або збільшити).


 

Двигун

ДвигунПісля перевірки свічки запалювання візьміть шприц на 10 мл і додайте такий об'єм моторного масла в камеру згоряння (у циліндр). Потім кілька разів потрібно потягнути за пусковий трос, щоб поршень з кільцями рівномірно розніс масло на стінки циліндра.


 

Пусковий пристрій

Пусковий пристрійПеревірити пусковий пристрій на наявність скрипу. Поява скрипу може свідчити про влучення абразиву між витками зворотної пружини (знаходиться під тросиковим шківом). Для усунення потрібно зняти шків та зворотну пружину, потім добре протерти ці деталі та місця, де вони встановлені.


 

Перевірити металевий інструмент

Перевірити металевий інструментЗніміть металевий ніж та очистіть його. Також перевірте відсутність пошкоджень (тріщин, сколів) і нанесіть протикорозійний захист. При необхідності можна віддати свої металеві ножі до спеціалізованого "Сервісний центр" компанії "КХК" для заточення та балансування.


 


Зберігати ріжучу нитку у вологому місці

Зберігати ріжучу нитку у вологому місціЩоб зберегти ріжучу пластмасову струну еластичною, дістаньте котушку зі струною з ріжучої головки зберігайте її у вологому місці. За два - три дні до початку нового сезону покладіть струну у воду - це збереже її гнучкість і еластичність (це відноситься також до ножів тримерної головки STIHL PolyCut 6-3).
 


 

Економія місця у підвішеному стані

Економія місця у підвішеному станіНайкраще зберігати мотокосу у підвішеному стані - для економії місця Ви можете скласти рукоятку коси.


 

Весь модельний ряд мотокос виробництва компанії STIHL представлений у "Каталозі" сайту. Купити мотокосу (триммер) можна у спеціалізованих магазинах компанії "КХК" за ціною виробника. Надаються сертифікати якості, гарантії, сервісне обслуговування та ремонт. У менеджерів компанії завжди можна отримати безкоштовну професійну консультацію щодо експлуатації та зберігання інструменту.